Album 2 fra Christian Waatviks bilder


Album 2 fra Christian Waatviks bilder

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Neste
CW0081.jpg   Neverdal ungdomslag? eller konfirmanter? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag/eller konfirmanter?.
CW0082.jpg   Neverdal ungdomslag? eller konfirmanter? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag/eller konfirmanter?.
CW0083.jpg   Neverdal ungdomslag? eller konfirmanter? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag/eller konfirmanter?.
CW0084.jpg   Neverdal ungdomslag? på tur.??    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag.?
CW0085.jpg   Neverdal ungdomslag? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag.?
CW0087.jpg   Neverdal ungdomslag? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag.?
CW0088.jpg   Neverdal ungdomslag? på tur.?    (Sted ukjent).
Neverdal ungdomslag.?
CW0089.jpg   Fra Mosjøen rundt 1960 tallet.
Mosjøen.
CW0090b.jpg   Fra Mosjøen rundt 1960 tallet.
Mosjøen,
CW0094.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0096.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0097.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0099b.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0103b.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0104b.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0105.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
CW0106.jpg   Levin Marvold på besøk på ¨Svenskvollen.
Susendal
CW0121.jpg   Bilder fra Svenskvollen i Susendals- kroken, tatt da Christian og Levin Marvold var på  besøk. Levin skulle kjøpe &quotpositiv" der. Det bodde to karer og en kvinne der. Gården består av mange tømmerhus, og alt av verktøy og redskaper skal være laget på gården. Nå er det blitt museum.
Susendal
Reidun Hals.